Машинка для стрижки та тример: як вибрати і що врахувати

РЕКЛАМА

Збереження охайного і стильного вигляду зачіски та бороди може бути справжнім викликом, адже у сучасному ритмі життя виділити дорогоцінний час досить важко, а похід до перукаря іноді займає не одну годину. Тому багато чоловіків віддають перевагу стрижці в домашніх умовах за допомогою машинок для стрижки та тримерів. У магазині Фокстрот ви знайдете великий асортимент таких інструментів, ознайомитися з якими можна за посиланням https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/trimmery.html.

Машинка для стрижки та тример: в чому різниця

Машинка для стрижки відрізняється від тримера за своєю конструкцією та призначенням. Тример легший та компактніший, його можна порівняти з бритвою. Чоловіки часто використовують тример для безболісного видалення волосся в носі та вухах, а також для моделювання бороди. Жінки застосовують його для догляду за зоною бікіні та гоління ніг.

Леза тримера відрізняються від лез машинки для стрижки. Машинка має ширші леза, які підходять для стрижки волосся на голові, але більшість моделей також дозволяє підстригти бороду, вуса та бакенбарди, досягаючи мінімальної довжини 1-1.5 мм.

Як вибрати підходящу модель

При виборі між машинкою для стрижки та тримером важливо враховувати кілька факторів:

  • Тип волосся та потреби: якщо вам потрібно часто підстригати волосся на голові при цьому витрачаючи на це мінімум часу, то кращим вибором буде машинка. Якщо ж у вас на меті є догляд за бородою або видалення небажаного волосся в чутливих зонах, правильним рішенням буде тример.
  • Функціональність: вибираючи між різними моделями, звертайте увагу на наявність додаткових насадок, налаштувань довжини та інших функцій, що можуть зробити процес догляду більш зручним і ефективним.
  • Тип двигуна (вібраційні, роторні, бездротові акумуляторні)

Де замовити

В інтернет-магазині Фокстрот ви знайдете широкий вибір машинок для стрижки та тримерів від провідних виробників. Відгуки задоволених покупців допоможуть вам зробити правильний вибір.

Можливі варіанти оплати

  • Готівкою при отриманні (за умови доставки кур'єрською службою Фокстрот або Новою Поштою);
  • Безготівковим розрахунком (за умови доставки Новою Поштою);
  • Карткою;
  • В кредит;
  • Оплата частинами або в розстрочку.

Доставка

Магазин також забезпечує зручні варіанти доставки товарів. Ви можете забрати замовлення самостійно з магазину або скористатися послугами доставки від Нова Пошта, iPOST, Укрпошта, Meest Пошта, Uklon або Доставка Фокстрот.


Переглядів: 253
Поширень: 0