День з важкою енергетикою, тривогами та страхами: місячний календар і гороскоп на 13 серпня

Місячний календар. 9-й місячний день

Символ дня — «Кажан». Енергетика дня вкрай важка для людини. Це день, коли в природі активізуються сили, які людина називає темними. Можливі безпричинні тривоги, страхи, опасіння та сумні думки.

Дев’ятий місячний день – день пошуку істини, перший із критичних днів, пов’язаних зі спокусою й звабою. Він небезпечний ілюзіями й обманами, що підстерігають на шляху. Велика небезпека прийняти неправду за істину й фанатично в неї увірувати. А така фанатична віра народжує й підживлює гординю. Неуцтво й гординя – ось два монстри 9-го місячного дня.

День очищення, причому очищення на рівні помислів. Корисно відстежувати в собі паростки гордині. Краще провести день в тишині й самотності, якщо це буде можливо. Треба старатись контролювати свої емоції та почуття, і не проявляти гніву чи агресії, навіть якщо вас будуть провокувати на конфлікт.

Для бізнесу цей день не вдалий. Можна присвятити його давно початим справам, які неможливо відкласти. Нові справи починати не варто.

На 9-й місячний день у жодному разі не можна призначати не тільки весілля, але навіть і заручини й не можна займатися медитацією й мантричними практиками.

Від алкоголю краще відмовитись, адже він буде підігрівати і так підігріту енергіями дня кров. З тієї ж причини краще відмовитись від вживання міцної кави, або суттєво обмежити її кількість.

Стрижка в цей день не бажана, бо буде притягувати хвороби.

Гороскоп на 13 липня

Овен

Не найкращий час для фінансових операцій, навіть якщо вони нескладні: будь-яка виплата – зокрема й комунальні платежі – може призвести до небажаних збитків.

Телець

Все, що ви збираєтеся зробити цього дня, необхідно продумати заздалегідь: особливо це стосується особистого життя – будь-який необережний вчинок може спричинити неприємні наслідки, як-от сварки й конфлікти.

Близнята

Не намагайтеся закінчити всі заплановані справи одразу – це не найкраще позначиться на їхній якості: потрібно рівномірно розподілити завдання, що стоять перед вами, і поступово працювати над ними протягом дня.

Рак

Надаючи допомогу іншим людям, не варто забувати про себе: здорова частка егоїзму допоможе підвищити самооцінку, яка ніколи не була вашим сильним боком, а останнім часом і зовсім похитнулася.

Лев

У роботі – або в особистому житті – цього дня може виникнути пауза, до якої треба поставитися з розумінням: не варто квапити події – все станеться у потрібний час, і повірте, це на краще.

Діва

Якщо обрати у взаєминах з кимось у своєму оточенні оборонну позицію – це найкращий спосіб зазнати поразки: про що б не йшлося, йдіть уперед – лише наступаючи, ви зможете довести свою правоту.

Терези

Вибираючи між двома фінансовими проєктами, зупиніться на розрахованому на тривалу перспективу – його реалізація не обмежиться разовою виплатою, а приноситиме прибуток тривалий час.

Скорпіон

Зіткнувшись із серйозним професійним викликом, подумайте про те, хто зі знайомих вам людей може надати вам необхідну допомогу – самостійно з ситуацією, що склалася, ви не впораєтеся.

Стрілець

Гонорари цього дня будуть прямо пропорційні кількості та якості потраченої роботи: висновок – не можна лінуватися та ухилятися від безпосередніх професійних обов'язків.

Козоріг

Сьогодні потрібно віддати перевагу розумовій роботі перед фізичною, та й загалом активної діяльності краще уникати – вона може призвести до травм, які на деякий час позбавлять вас можливості продуктивно працювати.

Водолій

Приховувати від людей навколо – і особливо від начальства – свої таланти та здібності небажано завжди, але цього дня – особливо: навпаки, сьогодні їх необхідно продемонструвати в повному обсязі.

Риби

Небажано розпочинати реалізацію нових проєктів, доки не будуть завершені старі, тому потрібно спрямувати свої зусилля саме на цей процес – не варто його затягувати.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 304
Поширень: 0