У Вінниці судили чоловіка, який ґвалтував доньку: який вирок він отримав

Вінницький міський суд ухвалив рішення на користь доводів прокурора Вінницької окружної прокуратури, визнавши 54-річного жителя Вінниці винним у вчиненні дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, а також у розпусних діях, вчинених близьким родичем (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України).

Про це повідомляє Пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

"Прокурором доведено, що у 2022 році обвинувачений, перебуваючи наодинці зі своєю малолітньою донькою і користуючись її безпорадністю, вчиняв стосовно неї дії сексуального характеру. На той час потерпілій дівчинці було 12 років", - йдеться у повідомленні. 

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні інкримінованих злочинів і призначив йому покарання у вигляді 10 років і 6 місяців позбавлення волі. Дані про засудженого будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, які вчинили злочини проти статевої свободи та недоторканості неповнолітніх. Досудове розслідування проводили слідчі відділу № 1 Вінницького РУП та слідчого управління ГУНП у Вінницькій області. Вирок ще не набрав законної сили.



Переглядів: 269
Поширень: 0