Вінницькі митники передали українським захисникам на фронт пікап

Працівники Вінницької митниці передали українським захисникам на фронт автомобіль. Про це повідомили на сторінці установи.

«На жаль, бойові дії тривають і дуже поширене прохання від військових − допомогти з машинами, яких не вистачає на фронті. Зараз найбільш затребувані машини на фронті – пікапи або джипи», – розповідають митники.

Зазвичай, це пов’язано з тим, що такі автівки високі та обладнані великими багажними відсіки: туди можна завантажити рюкзаки, запасні колеса, боєкомплект, їжу, техніку та інші необхідні речі. Окрім цього, таке авто може в один бік відвозити їжу та боєприпаси, а в інший – евакуювати поранених.

«Спільними зусиллями працівників відділу митного оформлення №2 митного посту «Дністер» та керівництва митного посту «Дністер» Вінницької митниці за власний кошт було придбано, відремонтовано та доставлено до одного з підрозділів ЗСУ, безпосередньо в зону бойових дій, надійний та вкрай необхідний Пікап, котрий на даний момент допомагає нашим захисникам виконувати бойові завдання!», – поділилися митники.



Переглядів: 280
Поширень: 0