Вони відбудовуватимуть країну: у Вінниці завершився «Форум молодих лідерів»

Протягом двох днів під гаслом «Молодь для Перемоги» у Вінниці тривав просвітницький захід «Форум молодих лідерів». Він став платформою для обміну знаннями, ідеями та досвідом серед тих, хто прагне розвивати країну. Учасники мали змогу відвідати тематичні тренінги, дискусії та інтелектуальні ігри.

Хлопці та дівчата взяли участь у майстеркласах з надання першої домедичної допомоги, самозахисту, а також у тренінгах з ораторського мистецтва, проєктного менеджменту. Молодь навіть позмагалися в історичній вікторині.

«Ці знання дадуть нам змогу ефективно реалізовувати свої проєкти, що спрямовані на розвиток громадянського суспільства. Також ми мали змогу розслабитись в неформальній обстановці та провести час за розмовами та грою на гітарі», – зауважила голова Вінницької молодіжної ради Марія Маєвська.

За словами учасника форуму Валентина Грицишена, це були чудові два дні.

«Ми пізнавали нове, розширювали горизонти та спілкувались з владою та однолітками. Загалом, якщо говорити про враження, то саме тут ми змогли розслабитись та відпочити від буденності, пограти в спортивні ігри, поспілкуватись та побудувати плани на майбутню відбудову нашої країни. Особисто від себе хочу виокремити навчання з ораторського мистецтва, яке допоможе нам, молодим лідерам, ефективніше доносити свої думки та ідеї до широкого загалу. Успішне володіння цим інструментом є необхідною навичкою для будь-якого лідера, особливо в умовах сучасного світу, де комунікація грає ключову роль», – зауважив він.

Джерело: ВМР



Переглядів: 373
Поширень: 0