Як ви тримаєте чашку: що про вас розповість цей психологічний тест

Психологічні тести не лише відвертають і розважають, вони ще й допомагають розгадати особливості характеру людини, особливо ті з них, які ґрунтуються на мові тіла. Бо ж мова тіла є ні чим іншим, як невербальною комунікацією людини, за допомогою якої підсвідоме надає інформацію.

Як ви тримаєте чашку

1. Тримаєте за ручку, відстовбурчуючи мізинець

Ви впевнена в собі, у своїх силах людина і завжди точно знаєте, чого хочете від життя, а хочете ви лише кращого. Ви чудовий керівник – вмієте ухвалювати рішення в екстрених ситуаціях та ефективно управляти людьми. Водночас у вас добре серце і ви легко знаходите спільну мову практично з будь-якою людиною, а колеги й численні друзі завжди прагнуть спілкування з вами. Ваш найголовніший недолік – деяка самозакоханість і часом надмірна самовпевненість, які можуть стати причиною неприємностей.

2. Обхоплюєте обома долонями

У вас розвинена емпатія, ви вмієте слухати, щиро співпереживати і бути душею компанії. Завдяки своїй гнучкості та відкритості ви легко знаходите спільну мову з колегами та здатні налаштуватися на хвилю колективу. Ваші цілеспрямованість і і наполегливість значно стимулюють вашу продуктивність. Ви гнучкі, без зусиль пристосовуєтеся до різних змін та умов, завдяки розвиненому почуттю гумору є душею будь-якої компанії.

3. Тримаєте за ручку, стискаючи руку в кулак

Ви справжнє втілення спокою та розсудливості, вас складно вивести з себе завдяки холодному розуму. Ця ж холодність і породжує вашу відчуженість. Дивлячись на ваше безпристрасне обличчя, люди бояться зайвий раз потурбувати вас, навіть якщо їм хочеться вас підтримати й підбадьорити. Будьте відкритішими і не бійтеся проявляти емоції хоча б у колі сім’ї та друзів, щоб показати їм, що ви їх любите і завжди раді поспілкуватися. Ви ненавидите несправедливість, завжди готові стати на захист слабшої та незаслужено ображеної людини.

4. Тримаєте близько до основи або за неї

Ви вкрай обережна та вдумлива людина, ретельно обмірковуєте як свої слова, так і вчинки, щоб не поплатитися за них пізніше. У складних ситуаціях ви завжди керуєтеся логікою, в особистих справах також дослухаєтеся насамперед до розуму. Але часом розумна обережність переростає в нездоровий страх, що заважає вам мислити об’єктивно і позбавляє вас багатьох перспективних можливостей.

5. Тримаєте за ручку, підтримуючи її іншою рукою

Ви – сама вразливість, тонко відчуваєте інших і не терпите поверхового ставлення до себе. Ви дуже потребуєте ніжності й турботи і не дуже любите брати на себе відповідальність за інших людей та ухвалювати складні рішення. Поруч вам вкрай необхідно мати люблячу людину, здатну захистити вас від життєвих негараздів. Вашими друзями стають лише ті, хто приймає вас з усіма дивацтвами та особливостями, ті, хто вам відданий і прихильний. Мінус у тому, що така чутливість часом робить вас занадто інфантильними. Ви ризикуєте стати нестерпно примхливою і водночас залежною людиною, терпіти яку багатьом буде не під силу.

6. Тримаєте пальцями за верхній край

Ви прихильник/ця максимального комфорту. Ви не звикли переживати даремно, ніколи не звертаєте увагу на дрібні негаразди. Водночас ви легкі на підйом і ніколи не відмовитеся взяти участь у веселій пригоді, тому багато людей, які не знайомі з вами занадто близько, можуть вважати вас авантюристами. Ви завжди енергійні та не страждаєте на хронічну втому й безсилля, а також є прикладом по-справжньому незалежної людини. А ще ви нічого не обмірковуєте наперед. Але в складних і заплутаних життєвих ситуаціях краще все ж намагатися продумувати ходи.

Джерело: ТСН



Переглядів: 269
Поширень: 0