День пасічника: красиві привітання у прозі, віршах та картинках українською мовою

Сьогодні, 19 серпня, у всій країні відзначають День пасічника.

Бджільництво - дуже цікаве і корисне хобі, завдяки якому ми можемо насолоджуватися ароматним медом і виготовляти воскові свічки. В Україні розведенням бджіл займаються з часів Київської Русі, а з експорту меду наша країна займає перше місце в Європі. Всього в Україні близько 100 тисяч пасічників, більшість з яких має 50-100 бджолосімей.

Привітання у картинках

Привітання у прозі

Щиро вітаю вас з Днем пасічника! Бажаю всім добра і миру, міцного здоров’я, натхнення, щасливої світлої долі та багатих медозборів на радість людям!

***

З Днем пасічника вітаю! Нехай робота приносить задоволення і смачні гостинці, нехай бджілки не хворіють і розмножуються, а твоє життя буде солодким, як мед!

***

Бажаю смачного меду, некусючих бджіл, любові до життя і багато веселощів, люблячих дітей і вдячних онуків, нехай мед завжди буде цілющим - з Днем пасічника!

***

Вітаю з Днем пасічника! Ваша праця — це не просто робота, це служіння природі, яка щедро дякує вам за турботу. Ви — хранителі солодких скарбів, і ваше серце б’ється в унісон із світом бджіл. Нехай кожен ваш день буде сповнений сонячного тепла, здорових бджіл та багатого врожаю. Дякуємо вам за любов і турботу, яку ви вкладаєте у свою справу!

***

Вітаю з Днем пасічника України і від душі бажаю діяльності славної та великої користі, слухняних бджілок і дружних бджолиних сімей, належного догляду за пасікою і щедрого врожаю меду, солодкого життя і завжди чудового настрою.

***

Вітаю з Днем пасічника України і бажаю взаєморозуміння зі своїми працьовитими бджілками, самого смачного меду і незліченних солодких моментів в житті. Нехай праця на пасіці радує високими досягненнями і прекрасними результатами, щедрим медовим урожаєм і веселим дзижчанням, приємним для душі і серця.

***

Вітаю з Днем бджільництва України! Бажаю тобі благополуччя, взаєморозуміння та наполегливості. Нехай твої бджілки приносять смачний мед.

Привітання у віршах

Від всіх хто боїться бджіл, але любить мед,
Від всіх в кого болить горло, але немає власної пасіки,
Від усіх тих, хто знає ціну праці пасічника,
Від усіх медоїдів – Вам велике спасибі!
З професійним святом, з днем пасічника!
Щастя, здоров’я і довголіття!

***

Над квітучим садом –
Дзвін гостей бджолиних,
Поруч із квітками –
Комах жовто-спинних.
Трударі літають
Від квітки до квітки,
І нектар збирають
Годувати діток.
В вулику самому
Він переробиться,
І медом до дому
До нас заявиться!
Зі святом, дорогі пасічники!

***

З Днем пасічника України!
Трудіться довго і щасливо!
Хай плоди праці прибуток принесуть,
А бджоли побільше меду запасуть!

***

Всіх, хто сфері медоводства
Присвятив своє життя,
Привітаю я сьогодні,
Бажаю щастя та добра.

Джерело: 24 канал, УНІАН, ОГО, Нові вітання 2024, Happyb, Pinterest



Переглядів: 5222
Поширень: 0