«Це була моя мрія»: 100 діток у Вінниці відвідали розважальний центр «Країна мрій»

Сьогодні, 20 серпня, 100 діток з сімей Захисників і Захисниць, загиблих воїнів, вимушених переселенців, багатодітних родин, а також родин, які перебувають у складних життєвих обставинах разом зі своїми батьками відвідали вінницький розважальний центр «Країна мрій» відбувся яскравий захід для дітей. Його організував Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб. 

Дітлахи мали можливість насолодитися усіма ігровими зонами: батути, сухі басейни із кульками, «Ніндзя парк», «Дитяче містечко професій», лабіринти, аерохокей, тюби та багато-багато іншого. Організатори заходу наголосили, що турбота про найменших є важливою частиною їхньої роботи. Такі заходи допомагають дітям відволіктися, а в їхніх родинах покращується взаємозв'язок.

«Це дуже важливо для нас, – розповідає одна з мам, – звести дітей в таке місце, де вони можуть забути про все погане і просто бути дітьми».

Також в рамках події, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організував разом із ТaтоHub.Вінниця майстер-клас з виготовлення свічок із вощини. Тож додому малеча повернулась разом із сувеніром на згадку про цей чудовий день.

«Це була моя мрія завітати сюди разом з братиками і сестричками. І сьогодні вона здійснилась», – каже восьмирічний Іван.

Як розповів депутат ВМР та координатор МКГШ Андрій Піжевський, в рамках таких заходів, діти готують піцу, ліплять вареники та створюють свічки. Тобто разом з нами вони отримують певні навички, які допоможуть повторити це вдома.

«Наше завдання – зробити все можливе, аби українські діти не відчували війни. Діти – наше майбутнє, і вони мають право на щасливе життя навіть під час повномасштабного вторгнення», – сказав він.

Як підсумував його колега Дмитро Мира, проведення подібних розваг для маленьких жителів громади буде продовжуватися й надалі, а сьогодні організатори вдячні розважальному центру «Країна мрій» за активне дозвілля для найменших.

«Дітям необхідно дарувати позитивні емоції та нові враження. Тому ми з колегами не зупиняємось й підтримуємо дітлахів, які попри все мають бути щасливими», – підкреслив Дмитро Мира.

Джерело: ВМР



Переглядів: 317
Поширень: 0