День великих змін: місячний календар і гороскоп на 24 серпня

Місячний календар. 20-й місячний день

Символом дня є орел. Сьогодні добре задумувати та реалізовувати великомасштабні і грандіозні плани. Не рекомендується робити дрібну та рутинну роботу. Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар’єри й переходу на нову роботу.

Цього дня треба старатись зберігати спокій, щоб своїми емоціями не заважати процесам, які відбуваються.

Добре постити і голодувати. Не можна їсти тваринну їжу. Не треба напружувати зір, піддавати себе екстрасенсорному лікуванню і лікуватися самостійно.

Рекомендується участь у спільних заходах: чи то трапеза в колі друзів або за сімейним столом, чи колективні ігри, чи спільне читання молитов.

У бізнесі цей день буде вдалим, знову ж таки, за умови, колективності праці і спільного вирішення задач.

Гороскоп на 24 серпня

Овен

Потрібно виявити якість характеру, за яку вас зазвичай лають — завзятість: як би вас не намагалися переконати в тому, що ви робите неправильно, домагайтеся свого, і перемога буде на вашому боці.

Телець

Якщо здасться, що ситуація для вас буде складатися не найкращим чином, спробуйте подивитися на неї з комічного боку, і ви з подивом виявите, що проблеми розсипалися самі собою.

Близнята

Намагайтеся не обмдурювати близьких людей навіть у дрібницях: брехня цього дня дуже швидко відкриється, а зруйновані нею стосунки можуть так ніколи більше і не відновитися в колишньому обсязі.

Рак

Серед зустрічей і знайомств цього дня трапиться одне, на яке слід звернути особливу увагу: людина, яка у цей час увійде у ваше життя, згодом зіграє в ньому серйозну роль.

Лев

Не варто відмовлятися від неформальної професійної пропозиції лише тому, що вона здасться вам малоцікавою: згодом ви переглянете свої погляди на цей проєкт на краще.

Діва

Зміни, які розпочнуться у вашому житті цього дня, спочатку здадуться незначними, але не поспішайте робити про них поспішні висновки – згодом вони набудуть глобального масштабу.

Терези

Успіх супроводжуватиме вас у всіх галузях, але особливу увагу потрібно звернути на сферу фінансів: зірки рекомендують відкривати банківські рахунки та підписувати багатообіцяльні договори.

Скорпіон

Сьогодні з'явиться велика кількість людей — як знайомих, так і не дуже, які захочуть обвести вас довкола пальця: не варто побоюватися шахрайства — вам вдасться вивести на чисту воду ошуканців.

Стрілець

Настав час взятися за справи – переважно побутового характеру, які тривалий час відкладалися на безрік – сьогодні складуться сприятливі умови для того, щоб успішно втілити їх у життя.

Козоріг

Вирішуючи свої питання – в основному, особисті, не забувайте про те, що у тих, хто перебуває поряд, проблеми можуть бути набагато серйознішими – необхідно прийти їм на допомогу.

Водолій

Найбільшим гріхом сьогодні для вас може вважатися балакучість – особливо це стосується чужих таємниць, якими з вами поділилися їхні власники: не варто ділитися ними з іншими людьми.

Риби

У пошуках відповіді на важливе для вас запитання головне — поставити його, а відповідь прийде начебто сама собою: наприклад, після того, як ви увімкнете в машині радіо — ви почуєте саме те, що потрібно.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 291
Поширень: 0