Діти оборонців України з Вінниці вирушили на відпочинок до Латвії

Турбота про добробут дітей захисників України залишається одним із ключових напрямів роботи Вінницької міської ради. Днями 22 юні вінничани вирушили на відпочинок до м. Ужава, що поблизу міста-партнера Вентспілса у Латвії. Це діти учасників бойових дій, полеглих або ж безвісти зниклих оборонців.

Поїздку організували в межах підтримки України Латвією за участі різних громадських організацій цієї країни. Вона охоплює культурний обмін, психологічну допомогу та відпочинок, що є важливими для відновлення емоційного стану юних українців.

Як повідомили у департаменті освіти Вінницької міської ради, програма передбачає різноманітні культурні та освітні заходи, які допоможуть дітям дізнатися більше про Латвію та знайти нових друзів.

«Наш обов’язок – забезпечити всебічну підтримку дітям, які постраждали від війни. Відпочинок за кордоном не лише дає можливість розвантажитися та відновитися, а й сприяє їхньому розвитку та інтеграції. Ми вдячні нашим міжнародним партнерам за постійну допомогу та підтримку. Такі ініціативи допомагають дітям відчути турботу про них та, дають їм можливість відновити емоційний баланс та побудувати нові життєві плани», – підсумувала директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

Джерело: ВМР



Переглядів: 236
Поширень: 0