У Вінниці перекрили 10 найбільших перехресть, щоб вшанувати загиблих Захисників

Сьогодні, 29 серпня, у Вінниці пройшла мирна акція до Дня пам'яті загиблих захисників України. Під час загальнонаціональної хвилини мовчання, о 09:00, учасники перекрили десять найбільших перехресть міста.

Про це пише Суспільне.

"Мета акції — нагадати нашим вінничанам, що ми перебуваємо на безпечній території, те, що свобода дається непросто, воїни гинуть, нагадати, що потрібно віддавати їм шану і вдячність. І ми підтримали дівчину "Трейна" — героя, який віддав життя за нас з вами, тому й беремо участь у заході", — сказав керівник ГО "Дорожній контроль Вінниця" Володимир Затайдух.

Акція була стихійною, учасники активізувалися після заклику у соцмережі. 

"Ми нагадуємо людям, що про наших героїв потрібно пам'ятати, потрібно зупинятися о 09:00 щодня. Люди про це забувають. Багато людей не зупиняється. Якщо в потоці і зупиняється машина, то ті, що позаду, починають їй сигналити, — сказала співорганізаторка акції — дружина полеглого Дениса "Трейна" Бабія Іванна Бабій.

До акції доєдналися майже триста людей. Це, зокрема, ГО "Дорожній контроль Вінниця", ГО "Центурія", "Підтримай третю штурмову". Порядок під час заходу контролювала поліція.



Переглядів: 302
Поширень: 0