На Вінниччині сталось одразу два ДТП за участю неповнолітніх

Вчора, 28 серпня у Вінницькому та Жмеринському районах сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, за фактами яких розпочато досудове розслідування.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Перша аварія трапилася на вулиці Винниченка в місті Гнівань. За попередніми даними слідства, 28-річний водій автомобіля Opel збив велосипедиста, який рухався в попутному напрямку і раптово почав переїжджати проїжджу частину. Внаслідок аварії 8-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження і був доставлений до лікарні. У водія взято зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Інша аварія сталася у селі Лозова Жмеринського району. За попередньою інформацією, там зіткнулися автомобіль Mercedes, яким керував 34-річний житель Вінниці, і мотоцикл Musstang під керуванням 18-річного місцевого жителя. В результаті зіткнення 14-річний пасажир мотоцикла був госпіталізований.

Водії обох транспортних засобів пройшли медичне обстеження на стан сп'яніння — вони були тверезими.

За цими фактами проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 355
Поширень: 0