День авіації України: красиві привітання у прозі, віршах та картинках

В Україні День авіації святкують щороку в останню суботу серпня. Цього року свято відзначають сьогодні, 31 серпня. У часи повномасштабної війни це свято набуває особливого значення, адже зараз пілоти боронять наше небо від ворожих загроз. Команда видання Myvin зібрала для вас найкращі привітання у прозі, віршах та картинках, щоб ви могли привітати з професійним святом і військових, і цивільних авіаторів, а також працівників авіаційної промисловості й транспорту.

Привітання з Днем авіації України в прозі

З Днем авіації! Нехай твоє життя буде таким же безмежним і вільним, як небо!

***

З Днем авіації, мій сміливий друже! Нехай кожен твій політ стає незабутньою пригодою, сповненою відкриттів і нових горизонтів. Бажаю, щоб твоє життя було наповнене яскравими моментами, як сонячне небо, і щоб ти завжди відчував себе вільним, наче птах у польоті!

***

Нехай кожен твій політ буде успішним, а приземлення м’яким!

***

Вітаю з Днем авіації, герою небесних трас! Нехай твоє небо завжди буде ясним, а штурвал в твоїх руках — надійним. Бажаю, щоб у будь-яку погоду, у будь-який час ти завжди залишався вірним своєму покликанню і завжди повертався додому з перемогою!

***

З Днем авіації! Нехай кожен новий політ дарує тобі натхнення та впевненість у собі. Бажаю, щоб крила твоїх мрій завжди були міцними, а ти сам завжди залишався на висоті! Нехай у твоєму житті буде стільки ж радості, скільки зірок на небі!

***

Сьогодні, у цей святковий день від усього серця бажаємо вам чистого, безхмарного неба на роботі і домашнього тепла в родині. Де б ви не знаходилися: в кабіні пілота або на улюбленому дивані – залишайтеся такими ж добрими, розумними, чесними, чуйними, якими ми вас знаємо, любимо і цінуємо!

***

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем авіації. Ви – надзвичайно сміливі, талановиті і віддані своїй справі професіонали. Наполегливою працею, новаторством і творчим пошуком ви примножуєте славні традиції українських авіаторів

***

Не дарма літаки називають найбезпечнішим транспортом, адже люди, які ними керують – професіонали вищої категорії. І сьогодні хочеться привітати усіх людей причасних до авіації. Побажати їм здоров’я, професійної наснаги, та добробуту як на у небі, так і на землі. Дякуємо вам. З Днем Авіації!

Привітання з Днем авіації України в віршах

До космічних ви висот
Прагнете щодня,
Поважає вас народ
Тішиться рідня,
Бо найближче до зірок
Ви з усіх із нас.
Вас вітаємо тепер
В цей зірковий час.
З Днем Авіації!

***

Нехай прилади завжди працюють,
І літак буде справним завжди,
Нехай люди усмішку дарують,
Щоб ніколи не було біди.
Хай завжди вас вдома чекають,
Любі ваші: сім’я і рідня.
І аварії всі вас минають,
Нехай Бог береже вас щодня!
З Днем Авіації!

***

Ти в небі відчуваєш себе вільно,
За родиною зверху бдиш.
Польоти робиш чудово,
Як птах зверху вниз на нас дивись.

Ти приймай сьогодні вітання.
День авіації – адже це свято твоє.
І нехай перешкодам всім на диво,
Удача буде назавжди з тобою!

***

Їх професіоналізм сьогодні відмічається.
Святом авіації він називається.
Славим ми пілотів й стюардес,
за їх труди і великий стрес.
Бажаємо не знати горя,
щоб усміхалась завжди доля,
і кохання у душі в них цвіло.

Джерело: Апостроф, lux.fm, vitay.



Переглядів: 2560
Поширень: 0