День далекобійника: красиві привітання у прозі та картинках українською мовою

Сьогодні, 31 серпня, в Україні відзначають День далекобійника. Команда видання Myvin зібрала для вас красиві привітання у прозі та картинках, аби ви могли привітати своїх близьких, знайомих та колег з їх професійним святом.

Привітання з Днем далекобійника

Вітаю з Днем далекобійника! Я тобі бажаю легких доріг, повного бака та чудових маршрутів. Бажаю тобі благополуччя та щастя.

Вітаємо з Днем далекобійника. Бажаємо рівних доріг, мирно ревучого двигуна і повного бака. Нехай час у дорозі протікає розмірено, а вдома чекають кохані.

Шановні перевізники, водії-далекобійники! Вітаю Вас з професійним святом та бажаю здоров’я, радості, успіхів!

З днем далекобійника України, брати! Ні цвяха, ні жезла, щедрих замовників, любові рідних і близьких! Усім здоров’я!

Вітаю тебе з твоїм святом - Днем далекобійника! Бажаю, щоб твоя дорога завжди була рівною та плавною. Нехай на твоєму шляху зустрічаються добрі супутники. Ще бажаю, щоб будь-яка дорога, якою б не була, вела додому! Будь завжди бадьорим та веселим.

З днем далекобійника тебе! Нехай на дорогах все буде благополучно, нехай не зустрічається жодних перешкод, нехай за вікном будуть гарні заходи сонця і світанки. Здоров'я, терпіння, бадьорості та продуктивності, зростання особистісного та матеріального!

Вітаю з самим захоплюючим і оригінальним професійним святом! Тисячі людей мріють подорожувати і подивитися світ, а для вас це просто робота. З днем далекобійника! Нехай зеленим світлофором по життю світить здоров'я, любов і щастя, а негараздам завжди горить червоний. Бажаю, щоб смуга добробуту завжди була суцільна, бажано, подвійна.

Джерело: УНІАН, mobilecards, happymonday.



Переглядів: 7974
Поширень: 0