На Вінниччині юнак викрав скутер в односельчанки: який термін йому загрожує

Вчора, 1 вересня, поліція затримала 19-річного хлопця, який незаконно заволодів двоколісним транспортним засобом своєї односельчанки. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

До поліції звернулася 50-річна власниця скутера Suzuki, мешканка одного із сіл Чечельницької територіальної громади. За її словами, скутер був припаркований на подвір'ї її будинку.

Провівши розшукові заходи, поліцейські менше ніж за добу встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 19-річний сусід потерпілої.

Співробітники Відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління поліції задокументували правопорушення. Транспортний засіб було вилучено та поміщено на арештмайданчик. Підозрюваний був затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснює Бершадський відділ Гайсинської окружної прокуратури.



Переглядів: 234
Поширень: 0