Окупанти атакували один з навчальних закладів Полтави: що відомо про постраждалих

Фото ілюстративне

Росія нанесла ракетні удари по одному з навчальних закладів Полтави. Наразі відомо, що зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами.

Про це інформує Міністерство оборони України.

"За наявною інформацією, ворог використав дві балістичні ракети. Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища", - йдеться у повідомленні.

Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів.

Наразі рятувальники продовжують роботу.

За інформаією  Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, рятувальники локалізували пожежу та продовжують розбір завалів. Завдяки швидкій та злагодженій роботі 25 людей врятували, 11 з них дістали з-під завалів. Усіх потерпілих невідкладно передають лікарям для надання медичної допомоги. 

"Поблизу місця влучання розташований житловий масив. У багатоповерхівках ударною хвилею вибило скління, пошкоджено фасади.  Поліція проводить поквартирний обхід - перевіряють, чи немає постраждалих. Вже зафіксовано під сотню заяв про пошкоджене майно. Роботи тривають. Рятувальні служби з урахуванням безпекової складової працюватимуть, доки не переконаємося, що деблокували з-під завалів усіх", - пише міністр.



Переглядів: 322
Поширень: 0