У Вінниці земельну ділянку виставили на продаж: як і коли відбудеться аукціон

Вінницька міська рада оголосили аукціон з продажу земельної ділянки на вулиці Гетьмана Мазепи загальною площею 0,05 га. Цільове призначення ділянки – будівництво чи обслуговування закладів торгівлі.

Стартова вартість лота становить близько 784 тисяч грн. Він відбудеться у системі «Прозорро.Продажі» 16 жовтня, а участь у ньому може взяти кожен.

Усі виручені від земельних торгів кошти направляються до бюджету громади, доходи якого, окрім захищених статтей, використовують винятково за пріоритетами: «Безпека та оборона», «Стійкість», «Турбота».

За словами директора Департаменту земельних ресурсів ВМР Сергія Кушнірука, це досить приваблива земельна ділянка на території громадської забудови. Вона якнайкраще підходить для будівництва і обслуговування об’єктів торгівлі. Інформація тут.

«Електронні торги відбудуться у режимі реального часу та загальному рівні у мережі на платформі "Прозорро.Продажі". Вони пройдуть у форматі класичного англійського аукціону, що складається з трьох раундів. Під час них учасники поступово підвищують свою пропозицію. А у підсумку переможе той, хто запропонує найвищу ціну», – зазначив Сергій Кушнірчук.

Щоб взяти участь як покупець, необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи «Прозорро.Продажі» майданчиків. Каталог майданчиків можна знайти за посиланням.

Дізнатися більше про особливості проведення Англійського трираундового аукціону (English forward) можна за посиланням.

Нагадаємо, наприкінці серпня департамент земельних ресурсів оголосив проведення аукціону на продаж права власності на земельну ділянку на вул. Академіка Янгеля. Торги відбудуться 3 жовтня. Детально тут.

Джерело: ВМР



Переглядів: 270
Поширень: 0