Переваги використання продукції Piel Cosmetics

Здається фантастичним, що сьогодні існує український бренд, який працює за суворими європейськими стандартами якості та безпеки та випускає професійну косметику, доступну для домашнього використання. Але подібна компанія справді є. Продукція Piel Cosmetics — це безпрецедентний рівень якості, комплексний підхід, повна надійність та репутація бренду, який обирають тисячі жінок. Завдяки новим, покращеним формулам, ретельному підбору компонентів та нетиповим комунікативним способам поширення продукції ви отримуєте косметику, яка дає швидкі та помітні результати.

Вона одночасно підходить для того, щоб продовжити та посилити ефект від роботи косметолога, і при цьому для самостійного домашнього використання, коли часу на походи до фахівців немає. В останньому випадку ви все одно отримуєте ретельно підібрану продукцію, тому що можете скористатися фірмовою системою ID прямо на сайті Piel. Вас проконсультує косметолог, який допоможе з вибором найбільш підходящих засобів, виходячи з ваших запитів, типу шкіри та проблем. І все це онлайн, тобто швидко й без прив'язки до якоїсь адреси.

Ефективність та безпека — безліч плюсів косметики Piel

Можливість індивідуальних консультацій для кожного клієнта — не єдина перевага продукції Piel Cosmetics. Список інших плюсів від компанії:

  1. Використання гіалуронової кислоти та цитрату срібла. Ці речовини використовуються у багатьох лінійках бренду. У комплексі вони дають сильний ефект. Наприклад, гіалуронова кислота знімає запалення, глибоко харчування, відновлює водний баланс, а також прибирає перші вікові зміни, успішно борючись навіть із глибокими зморшками. Цитрат срібла проникає глибоко у клітини епідермісу, запускаючи імуномодулюючі та регенеративні процеси шкіри, а також захищає її від впливу ультрафіолетових променів.
  2. Адаптація продукції під потреби сучасної жінки, коли немає часу на відвідування косметолога та довготривалі процедури. Повноцінна лінійка, за умови правильного підбору з рекомендаціями спеціаліста, може замінити такі складності та дати помітний ефект.
  3. Суворий контроль якості. Багатоступеневі тести, лабораторні дослідження, співпраця з косметологами, виробництво за стандартами GMP — це все допомагає досягти високої якості продукції та не переживати за безпечність такої косметики.
  4. Використання європейської сировини. Це сприяє найкращим показникам ефективності та дієвості кінцевих продуктів. Косметика підходить навіть для чутливого типу шкіри.
  5. Вигідні умови для косметологів. Спеціалісти мають широкі можливості співпраці з Piel Cosmetics, та можуть сміливо рекомендувати цю продукцію клієнтам. Вони, в свою чергу, отримають за це знижки та кешбек.

Також компанія пропонує широкий асортимент продукції. Тут можна знайти й окремі лінійки під дерматологічні запити, і більш широкі за сферою застосування, а також засоби для волосся, засмаги, депіляції, тіла. 

AD_4nXeWgP-ErPJu8p2yW8L4DTjHVfP3g_hTnOEFMln5aISpeGNTwZhg9Pct04UjgZh_Wb1-nLCT4b49xQT1_LeW0-e49OPel5gAUsMAGXQJTcmH8xyQEL1crzq2ygcNsY5g7mR0GlNuAky8NVJyqxp4?key=s2bvujaqDizLVngFncpExg

Компоненти у складі — переваги відбірних та ефективних речовин 

Окрім гіалуронової кислоти та цитрату срібла, косметика Piel Cosmetics також виділяється наступними компонентами у складі:

  • гідролізат протеїнів плаценти — речовина, яка прискорює відновлення шкіри (зменшує зморшки, шрами від акне, нерівності), запускає регенерацію та глибинні імунні процеси;
  • цілий комплекс Artemia Salina — додатковий захист від зовнішніх подразнень, боротьба зі зморшками та повернення пружності шкіри;
  • бетаїн — відповідає за глибоке зволоження, бореться із сухістю;
  • кераміди — комплексні сполуки, що підсилюють бар’єрні властивості шкіри та не допускають зневоднення.

Бренд працює ще з великою кількістю компонентів, включно з рослинними екстрактами та оліями.


Переглядів: 111
Поширень: 0