На Вінниччині відбулися виставка День Поля «АГРО Вінниця»

Сьогодні на Вінниччині пройшла одна з найбільших агропромислових виставок – День Поля «АГРО Вінниця». Міський голова Сергій Моргунов, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та інші с посадовці взяли участь у відкритті виставки.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зауважив, що виставка є продуктивним майданчиком для презентації нової техніки та устаткування й обміну досвідом.

"Ви, найкращі працівники аграрного бізнесу, розумієте, наскільки сьогодні для економіки держави важливо, щоб аграрії мали можливість розвиватися, покращувати свої показники. Ми всі розуміємо, наскільки героїчну справу ви робите в умовах війни", – підкреслив Сергій Моргунов.

На агровиставці представлено понад 180 учасників з новітніми зразками сільськогосподарської техніки. Свою продукцію демонстрували компанії, які працюють у сферах тваринництва, рослинництва, агро транспорту та логістики.

Під час проведення агровиставки Агрокластер «АгроВін» провів польову конференцію. Із представниками ТОВ «ФРЕНДТ», Торгового Дому СанАгро, компанії БТУ, Вінницького Агрохабу говорили про культуру ведення агробізнесу та впровадження інноваційних підходів – про перспективи застосування точного землеробства, про цифровізацію технологічних процесів; про те, як не втратити економічні показники, долаючи нестачу вологи, в рослинництві; про сучасні біотехнології.

Джерело: Вінницька обласна Рада



Переглядів: 129
Поширень: 0