Спортивна спільнота Вінниці передала велику партію допомоги Захисникам на фронт

Війна не знає вихідних, вона триває щосекунди. В таких умовах, коли кожна хвилина має значення, підтримка наших воїнів набуває особливого значення. Саме тому комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міськради спільно з колективами міських спортшкіл та Центрального міського стадіону придбав важливе обладнання для фронту. Це дрони, плитоноски, деталі для ремонту техніки, паливо для машин, акумулятори для квадрокоптера, Starlink та «кікімори».

Як розповів голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський, працівники спортивної галузі міста з перших днів війни допомагають воїнам.

Він зазначив, що нещодавно спорткомітет спільно з міськими спортивними школами та Центральним міським стадіоном придбали необхідне обладнання для оборонців. Підсилення отримали тренери, які служать у Збройних Силах України.

«Наша команда докладає максимум зусиль, щоб допомогти оборонцям, тому й оперативно реагуємо на їхні запити. Зокрема, придбали Starlink, дрони, плитоноски, деталі для ремонту техніки, акумулятори для «мавіка», «кікімори», подбали й про паливо для машин. Окрім цього, ми також підтримуємо вихованців наших ДЮСШ, які втратили батьків на війні, і щомісячно допомагаємо нашим колегам, що боронять нас з перших днів війни. Наразі ми опікуємося 17 працівниками спортивної галузі міста, які воюють на фронті», – наголосив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Він також підкреслив, що лише спільними зусиллями можна подолати ворога.



Переглядів: 97
Поширень: 0