У Вінниці замінили ще один ліфт в багатоповерхівці: подробиці

У житловій багатоповерхівці на Академіка Янгеля, 73 завершено капітальний ремонт ліфта. Тепер він споживає менше електроенергії, має сучасний дизайн і працює більш плавно.

Про це інформує Вінницька міська рада.

Як зазначають у Департаменті житлового господарства ВМР, робітники змінили зовнішній вигляд підйомника. Якщо раніше кабіна була обшита ДСП, то тепер це неіржавіюча сталь. Також в кабіні оновили підлогу, стелю, кнопки виклику, механізми. Встановили нову шафу керування з частотним перетворювачем та лебідку. Це дозволить зменшити споживання ліфтом електроенергії на 20 % та забезпечити більш плавну роботу підйомника.

На випадок інших непередбачених ситуацій ліфт обладнали також системою безпровідної диспетчеризації, яка дозволяє напряму зв'язатися з диспетчером аварійної служби.

Крім того, замінили тягові канати, канатні обмежувачі швидкості, проводку, дзвінок, двері ліфта на першому поверсі. Тут же – встановили тактильну кнопку виклику ліфта.

Роботи виконали в межах першого безкоштовного ремонту для будинків з ОСББ. Згідно з цією програмою, після створення об'єднання мешканці можуть вибрати один з видів капремонту, який виконають бюджетним коштом. У такий спосіб можна відремонтувати не лише ліфт, а й покрівлю, будинкову систему опалення чи інше на вибір.



Переглядів: 148
Поширень: 0