Monoblock Apple iMac: як обрати найкращий варіант для навчання та професійної роботи

РЕКЛАМА

Monoblock Apple iMac - чудовий приклад компактного комп'ютера, який представлений у вигляді монітора з вмонтованим в середину системним блоком. Тоненький та практичний, він має вбудовані динаміки, веб-камеру, мікрофон та інші програми, які необхідні для користувача.

Призначення та особливості Apple iMac

Компанія Apple представила Аймак у двох версіях: звичайній та вдосконаленій версії «Pro». Звичайний iMac підходить для навчання, ігор та виконання робочих завдань. Модель «Pro» є високопродуктивною технікою, що ідеально підходить для 3D-моделювання, роботи зі складними професійними програмами для дизайнерів, фотографів та інших фахівців.

Перевагою моноблоків Аймак є те, що користувачеві не потрібно окремо купувати необхідні комплектуючі, адже більшість компонентів вже вбудовані в екран. Єдине, що слід буде докупити - це клавіатура. Додатково варто зазначити, що для управління моделями зі звичайним дисплеєм може знадобитися звичайна бездротова мишка.

Переваги комп'ютера iMac

Основною причиною популярності моноблоків є їх висока продуктивність у поєднанні зі стильним дизайном. Apple відзначається витонченим стилем і відповідним статусом. Ціни на продукцію починаються з верхньої межі середнього сегмента і досягають преміальних рівнів.

Що врахувати при виборі

При виборі monoblock від Apple слід орієнтуватися на чотири основні характеристики:

1. Дисплей: моноблоки представлені у двох варіантах діагоналі - 21,5 і 27 дюймів. При виборі варто зазначити, що більший дисплей забезпечує кращу деталізацію, проте і коштує дорожче. Роздільна здатність екрану може бути наступною:

  • Full HD – 1920x1080 пікселів (варіант для звичайного домашнього використання).
  • UHD 4K – 4096x2304 точок.
  • UHD 5K – 5120x2880 пікселів.

2. Оперативна пам’ять: стандартний обсяг оперативної пам’яті складає 8 ГБ, проте його можна збільшити. У молодших версіях розширення можливе до 32 ГБ, у старших – до 64 ГБ. Для повсякденного використання вистачає базових 8 ГБ, але для роботи зі складними додатками краще вибрати моделі з 64 ГБ.

3. Відеокарта: для роботи з графікою або гри в динамічні ігри важливо мати потужну відеокарту. Найкраще обирати моделі з дискретною відеокартою ємністю від 4 ГБ.

4. Процесор: Apple використовує в своїх комп'ютерах чіпи від Intel. Можна обрати з трьох серій:

  • Core i3.
  • Core i5.
  • Xeon.

Варто орієнтуватись на кількість ядер. Найпотужніші моделі мають 6-8 ядер, простіші – 2-4 ядра. Перший варіант підходить для професійного геймінгу та роботи з графікою, другий – для навчання, роботи та повсякденних завдань.

Де придбати

У магазині Фокстрот представлено широкий вибір моноблоків для усіх потреб: від навчання до професійної роботи. Оплатити покупку можна карткою, готівкою або оформити розстрочку. Доставка здійснюється через сервіси Нова пошта, iPOST, Укрпошта, Meest і Фокстрот, що гарантує швидке отримання замовлення. Також передбачена можливість післяплати при самовивозі або кур'єрській доставці.



Переглядів: 211
Поширень: 0