У Вінниці оновлюють трамвайні колії в районі перетину Барського та Хмельницького шосе

Працівники Вінницької транспортної компанії капітально ремонтують трамвайної колії в районі перетину Барського та Хмельницького шосе. Роботи розпочалися 1 вересня. Станом на сьогодні оновилено вже щонайменше 100 метрів колій у напрямку руху трамваїв до площі Калічанська. Як і раніше, бригади працюють переважно вночі, після зменшення інтенсивності руху транспорту та у вихідні дні.

На даному етапі, після ремонту трамвайної колії, баластування та рихтування, проводитимуться роботи зі зварювання стиків колій, аби знизити рівень шуму та збільшити швидкість.

«На зварювання одного стику я витрачаю понад годину часу, тому за ніч це 3-4 стики. Працюючи в темну пору доби ми не заважаємо їздити трамваям, адже розуміємо, скільки людей ними користується, їдучи на роботу, дітей везуть в школи, садочки, у справах. І ми можемо робити усе спокійно», - каже зварювальник ВТК.

Для виконання капремонту ділянки використовувалися такі транспортні засоби підприємства: автомобільний кран “KATO”, трактори з причепами та екскаватори  “JCB” і “BOREX”. Загалом, до виконання ремонтних робіт долучають 13 монтерів колії та 3 електрозварники ручного зварювання.

Джерело: ВМР



Переглядів: 252
Поширень: 0