Вінниця передасть ще 1000 літрів пального для повернення українських воїнів з полону

Під час сьогоднішнього засідання, виконком Вінницької міськради ухвалив рішення передати 1000 літрів дизпалива громадській організації «Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти». Пальне необхідне для виконання статутних завдань.

Це вже не перша передача такої допомоги для команди, яка опікується поверненням з російського полону українських Захисників та Захисниць.

«Продовжуємо працювати в межах пріоритетів, визначених Вінницькою міською радою – безпека та оборона, стійкість, турбота і створюємо всі умови для того, щоб якомога ефективніше підтримувати Захисників та Захисниць», – зазначив директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов.

Варто зауважити, що команда цієї громадської організації активно допомагає рідним та близьким Захисників і Захисниць, які потрапили в полон чи зникли безвісті, зокрема і наданням консультацій з юридичних та процедурних питань, пов'язаних з перебуванням воїна в полоні. Вони також супроводжують родини загиблих під час вирішення з соціальних питань, а сім'ї звільнених військових – щодо лікування та реабілітації. За час своєї роботи вони повернули додому понад дві тисячі людей, серед яких як цивільні, так і військові.

Джерело: ВМР



Переглядів: 226
Поширень: 0