День танкіста: красиві привітання у картинках, прозі та віршах українською мовою

У суботу, 14 вересня, Україна відзначає День танкових військ. Це свято присвячене усім військовослужбовцям танкових військ, які з честю і відвагою захищають нашу країну.

Сьогодні механізовані та танкові війська - основа Сухопутних військ України. Під час воєнних дій їхнє основне завдання – це захоплення й утримання зайнятих районів, рубежів і позицій, а також відбиття ударів і прорив оборони противника, розгром ворожих військ. З чим танкові війська успішно справляються в нинішній воєнний час. 

Привітання у картинках

Привітання у прозі

Вітаю з Днем танкіста. Бажаю міцних нервів, як гусениці. Бажаю повної обачності в житті, як у вежі. Бажаю надійного кохання, як броня! Будь сміливим, сильним, мудрим, невтомним і непереможним. І пам'ятай: танки бруду не бояться, а танкісти не бояться взагалі нічого! Бажаю успіхів і геройських вчинків, що вінчаються перемогою!

***

Честь і хвала славним і безстрашним танкістам, гідним чоловікам, мужнім захисникам країни. Нехай небо над вашою головою завжди буде чистим, перешкоди переборними, здоров'я міцним, серце хоробрим, настрій чудовим, а доля прихильною. Ви наш захист і підтримка! Усього найкращого, удачі, миру в душі та тепла.

***

З днем танкіста! Нехай життя буде захищеним від невдач, бід, неприємностей і негараздів, немов броня танка. Бажаю ніколи не зустрічати на своєму шляху труднощі і неприємності, щоб всі рішення були правильними, а обраний шлях завжди вів до щастя.

***

Вітаю від щирого серця з Днем танкіста! Бажаю моральних сил і міцного фізичного здоров'я, удачі і високих успіхів, благополуччя і відсутності життєвих промахів. Дякуємо всім танкістам за ваші подвиги!

***

З Днем танкіста! Бажаю досягати цілей, отримувати круті результати і рухатися по життю на хвилі успіху! Нехай залізний товариш ніколи не підводить! Слава героям!

***

З днем танкіста! Бажаю завжди чітко бачити свої плани на майбутнє, схай дуло танка спрямоване в ціль. Без перешкод і труднощів рухатися по звивистому шляху, змітаючи все погане, наближаючись до світлого і яскравого життя.

Привітання у віршах

З Днем танкіста, любий друже!
Успіхів тобі в бою,
Але зичу тобі дуже,
Щоб служив ти в спокою!
Залишайся завжди сильним,
Мудрим будь, щоби броня
Залишалася у тебе
Не пошкоджена щодня!

***

Вітаю з Днем танкіста!
Хай у небі буде чисто,
Хай у серці спокій запанує,
А рідня завжди тебе шанує.
Хай війна забудеться як страшний сон,
Сивина ще довго не торкнеться скронь.

***

З Днем танкістів Вас вітаю!
Зичу миру та здоров’я,
Хай завжди допомагають
Бог-отець і добра доля:
З вірними людьми служити,
В щасті і при грошах жити!

Джерело: УНІАН, Главком, Апостроф, Верховна Рада України, Факти, Служба безпеки України.



Переглядів: 5290
Поширень: 0