Благодійний фонд "Схід SOS" запрошує вінничан на фотовиставку "Хроніки евакуації"

У Вінниці проходить безкоштовна фотовиставка "Хроніки евакуації", присвячена порятунку мирних жителів. В експозиції — світлини, які відображають роботу благодійного фонду "Схід SOS".

Фото були зроблені в різних містах України, таких як Дніпро, Покровськ, Краматорськ, Бахмут, Херсон, Лиман, Авдіївка та інших.

Нагадаємо, Благодійний фонд «Схід SOS» (раніше БФ «Восток SOS») був створений ще у 2014 році.

Евакуаційна команда фонду почала формуватися у квітня 2022 року у зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну.

Наразі фонд працює на усіх підконтрольних Україні територіях і реалізує повний цикл евакуації: від заявки на гарячу лінію (0 800 332 614) до створення гідних умов у безпечному місці.

У фокусі уваги всі жителі України. Зокрема й люди старшого віку, маломобільні групи населення та люди з інвалідністю, а також ті, хто не може виїхати самостійно, адже кожна людина має право на безпеку то порятунок.

ФОТОВИСТАВКА «ХРОНІКИ ЕВАКУАЦІЇ»

Світлини надали: Ольга Владимирова, Медісон Тафф (Madison Tuff), Даніель Шоу ї Ценг (Daniel Shou Yi Ceng), Карстен Гойн (Karsten Hein) і Алекс Макбрайд (Alex Mcbride), Ігнаціо Мартін (Ignacio Marin).

Кожна світлина – частина альманаху діяльності від травня 2022 року до серпня 2023. Вони зроблені у Дніпрі, Покровську, Краматорську, Часовому Ярі, Бахмуті, Лиман, Авдіївці, Херсоні, Гуляй-Полі, Умані та на Сумщині.

Всі фото демонструють важливу діяльність відважних екіпажів, що часто залишається поза інфопростором.


Переглядів: 242
Поширень: 0