На Вінниччині в ДТП загинув бойовий медик, коли їхав на похорон до побратима

Аварія сталась 16 вересня на дорозі біля села Рів Жмеринського району.

Про це повідомляє поліція Вінниччини. 

За попередньою інформацією, 36-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та з'їхав в кювет. Внаслідок отриманих травм 40-річний пасажир загинув на місці. Водія госпіталізували та відібрли зразки крові, для проведення токсикологічної експертизи.

За інформацією видання Жмеринка.city, загиблим виявився бойовий медик, фельдшер Жмеринської екстреної медичної допомоги з 59-ї бригади Віталій Якимишин.

Він захищав Україну з 2014 року в АТО, та з першого дня повномасштабного вторгнення 2022 року, останні пів року на собі виносив поранених побратимів у Покровську, але лише одна мить стала для військового медика фатальною, – він потрапив у ДТП, коли приїхав на похорон до побратима у Жмеринку.

«Важко щось говорити, просто невимовний біль. Він там рятував життя побратимам, а тут не зміг врятувати себе… Не можемо до цих пір повірити у цю трагедію», – каже дружина загиблого воїна Ірина Тесленко.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 3563
Поширень: 0