На Вінниччині затримали наркозбувача, який намагався передати наркотики до колонії

Правоохоронці затримали 31-річного чоловіка під час спроби здійснення наркозлочину. До ухвалення рішення про запобіжний захід він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Нещодавно, 15 вересня, у ході операції з протидії незаконному обігу наркотиків, правоохоронці затримали чоловіка, який підбіг до зовнішньої огорожі виправної колонії та перекинув пакунок із наркотичними речовинами на її територію.

Затриманим виявився 31-річний житель Запоріжжя, раніше судимий за крадіжку, грабіж і розбій, який до серпня 2024 року відбував покарання в цій установі.

На місці події поліцейські вилучили пакунок, у якому містилися канабіс, метадон та пігулки.

За процесуальним керівництвом Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили наркозбувачу про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Задокументували злочин поліцейські Відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції, спільно з працівниками оперативного відділу виправної колонії.

Досудове розслідування триває.



Переглядів: 158
Поширень: 0