Поліція затримала двох чоловіків, які до смерті побили вінничанина (фото та відео)

Поліцейські оперативно затримали двох раніше судимих підозрюваних, які до смерті побили вінничанина. Слідчі оголосили затриманим про підозру. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління Олександр Хмеляр, 16 вересня до поліції звернулася 66-річна жителька Вінниці, заявивши, що невідомі вдерлися до її квартири та побили її сина. Внаслідок отриманих травм 38-річний чоловік загинув, а нападники втекли.

Оперативники карного розшуку спільно з місцевою поліцією та експертами з кримінального аналізу, завдяки записам з камер відеоспостереження, відтворили маршрут підозрюваних та встановили їхні особи. Ними виявилися чоловіки 40 та 46 років, які тимчасово проживали у Вінницькій області та раніше неодноразово були засуджені за тяжкі злочини.

Того ж дня підозрюваних затримав спецпідрозділ КОРД. Молодшого зловмисника виявили в селі Вінницького району, а старшого — в обласному центрі.

За інформацією слідства, конфлікт виник через борг. Спочатку зловмисники чекали потерпілого біля під'їзду. Коли він забіг до квартири, нападники прорвалися всередину та побили його до смерті на очах у матері.

За цим фактом слідчим управлінням поліції розслідується провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Слідчі клопотатимуть в суді, щодо обрання підозрюваним безальтернативного запобіжного заходу – тримання під вартою. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька обласна прокуратура.



Переглядів: 245
Поширень: 0