Виставу «Потяг» за мотивами творів Коцюбинського просто неба показали у Вінниці (Фото)

У музеї Михайла Коцюбинського просто неба відбулась прем’єра театральної вистави «Потяг» за мотивами творів нашого Сонцелюба. Глядачі захоплювалися майстерністю артистів, які створили неповторну атмосферу, повну символіки та емоційної насиченості.

У саду музею глядачі змогли на власні очі побачити яскраве втілення чотирьох творів Коцюбинського: «Поєдинок», «З глибини», «Сон» та «Що записано в книзі життя». Усі персонажі цих творів відображали різні аспекти життєвого шляху, через які Коцюбинський як письменник досліджував самого себе. 

Вистава стала завершальною подією, присвяченою заходам #2024РікКоцюбинського. Виставу підготували в межах Стратегії культури Вінницької громади, яка відбувається в межах проєкту #EU4Culture за фінансової підтримки ЄС.

На завершення вечора директор Департамент культури ВМР Максим Філанчук також вручив подяку режисерці вистави Оксані Бандурі та акторській трупі Вінницького академічного музично-драматичного театру ім.Миколи Садовського за активну участь у проєкті.

Джерело: ВМР



Переглядів: 181
Поширень: 0