У вінницьких ЦНАПах з квітня одружилося близько 300 пар

Швидко зареєструвати народження дитини, шлюб чи смерть можна у відділеннях ЦНАП «Прозорий офіс». З початку року тут надали понад 2 тисячі послуг в сфері реєстрації актів цивільного стану.

У вінницьких ЦНАПах створені всі необхідні умови для того, щоб адміністративними послугами з державної реєстрації актів цивільного стану громадян могли скористатись як мешканці та гості міста Вінниці та Вінницької громади, так і громадяни України, незалежно від місця реєстрації та місця проживання.

Крім того, у ЦНАП на вулиці Замостянська, 7 облаштована сучасна церемоніальна зала.

Загалом з початку року вінницькі адміністратори зареєстрували створення близько 300 нових сімей.

Послуга з реєстрації актів цивільного стану громадян (державна реєстрація народження, шлюбу, смерті) адміністраторами ЦНАП «Прозорий офіс» надається з квітня 2023 року. Скористатися нею можна у центральному та у всіх територіальних відділеннях, а також на віддалених робочих місцях, розташованих в наступних населених пунктах: Десна, Вінницькі Хутори, Писарівка, Малі Крушлинці, Стадниця, Гавришівка.

Дізнатись деталі та записатись на прийом можна, звернувшись до кол-центру Прозорого офісу: за телефонами: (0432) 65-50-50, (067) 000-266-1, (073) 000-266-1.

Джерело: ВМР



Переглядів: 100
Поширень: 0