Внаслідок аварії в Тульчинському районі постраждало 6 чоловік: подробиці ДТП

У Тульчинському районі слідчі розпочали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій зіткнулися мікроавтобус та легковий автомобіль.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Аварія сталася за участі автомобіля Daewoo Lanos, за кермом якого перебував 20-річний чоловік, та транспортного засобу Peugeot Boxer, яким керував 60-річний водій. Варто зазначити, що Peugeot Boxer був призначений для перевезення людей з інвалідністю. В результаті зіткнення водії обох транспортних засобів, а також четверо пасажирів із інвалідністю І-ІІ групи віком від 48 до 66 років отримали травми.

Водіїв і одного з пасажирів госпіталізували до місцевої лікарні, трьом іншим постраждалим надається медична допомога у Вінниці.

У обох водіїв було взято зразки крові для проведення токсикологічної експертизи, а транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та проводять розслідування.

Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.



Переглядів: 181
Поширень: 0