Вінницькі рятувaльники отримали сертифікат на 4 мільйони гривень від міської ради

Днями у Вінниці урочисто відзначили День рятівника. Цьогоріч 58 надзвичайників були нагороджені заслуженими відзнаками та грамотами від МЗС, Міноборони, ДСНС, а також обласної та міської рад.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області.

На заході було присутні керівництво області та міста, представники інших силових структур і духовенства. Всі вони щиро привітали особовий склад вінницького гарнізону.

Окрім цього, цього ж дня автопарк Служби порятунку також поповнився чотирма сучасними автомобілями, отриманими від ДСНС України. Серед новинок — автодрабина, колінчастий підіймач, автоцистерна та спеціальна піротехнічна машина важкого типу, що суттєво підвищить оперативність та ефективність роботи рятувальників у надзвичайних ситуаціях. 

Вінницька міська рада, у свою чергу, надала сертифікат на суму 4 мільйони гривень для 1-го державного пожежно-рятувального загону.

Також, рятувальники отримали три легкових автомобілі від благодійників з Латвії, що підкреслює міжнародну солідарність у підтримці героїчної праці рятувальників. 

Головний рятувальник області Руслан Шевчук привітав присутніх з професійним святом, подякував за мужність й відданість обраній справі та наголосив, що бійці ДСНС завжди готові до дій за призначенням і, надалі докладатимуть максимум зусиль, аби зберегти найдорожче - життя і здоров’я людей.



Переглядів: 111
Поширень: 0