«Бути щасливі ми повинні!» ADAM 29 вересня у Вінниці з незабутнім концертом

Чуттєвість і сила кохання у кожній пісні!

Гурт ADAM 29 вересня о 18.00 у театрі ім. Садовського на великому концерті у Вінниці співатиме про справжнє. Про Неї, про Нього і про кохання, яке сильніше за все!

Чуттєві романтичні балади, стильні яскраві образи, особливий вайб, всі знамениті хіти, ексклюзивні прем’єри та виняткова атмосфера, від якої мурашки по шкірі будуть у всіх!

Голос Михайла Клименка, заворожливі танці Саші Норової, віртуозна гра музикантів гурту та неповторні емоції всіх глядачів!

Співатимемо разом надзвичайні пісні ADAM «Танцюй зі мною повільно», «А я не п’яна, я — щаслива», «Таку як є», «Дещо інше», «Ти мій Рокенрол», «Люба», «Мамбо», «Танцюй, мила», «Лише для нас», «Серед зими», «Зорепади», «Особистий рай», особливу для вінничан пісню «Ми цілувалися під вінницьким дощем» та стильний переспів безсмертного хіта Назарія Яремчука «Гай, зелений гай», що увійшов до фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси».

Квитки на концерт (від 290 грн) купуйте за цим посиланням https://afisha.vn.ua/events/adam-0

ADAM — винятковий український неосоул-гурт, який у 2014 році заснували саундпродюсер та автор пісень Михайло Клименко та його незмінна муза — красуня-дружина Олександра Норова.

Стрімко увірвавшись в український шоу-бізнес, гурт увійшов до переліку найуспішніших музичних стартапів країни і полонив серця мільйонів меломанів.

«Гурт ADAM скоряє неймовірною харизмою, чуттєвими піснями та яскравою атмосферою, яка панує на кожному їхньому концерті. І вже 29 вересня вінничани та гості міста це відчують сповна», — обіцяють організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

ADAM виконують дуже різножанрові пісні. Мають як романтичні балади під фортепіано або акустичну гітару і, водночас — драйвові фанк, рок та хіп-хоп-бойовички.

У сповненій особливого вайбу творчості ADAM кожний слухач дійсно знаходить щось для себе.

«Я борюсь за чарт, який слухають українці, — каже Михайло Клименко. — Я собі поставив ціль: щоб всі чарти в Apple Music, Spotify, YouTube були заповнені українською музикою. І ми всі з колегами-музикантами над цим працюємо, щоб українському користувачу було що слухати. Тому що це теж велика частина нашого світобачення».

За останній час окрім власних прем’єр гурт ADAM потішив шанувальників яскравими дуетами.

У 2023-му суперхітом стала дуетна пісня зі співачкою KOLA «Зорепади», у квітні 2024-го вийшов спільний трек з KALUSH та Balsam «Останній раз», а у середині серпня ADAM вразив чарівною українською бачатою «Особистий рай», що стала першою колаборацією гурту з Гелею Зозулею.

«Я бренькав на гітарі латинські мотиви, а Геля відразу почала придумувати слова. Спочатку це був океан, потім акули, урагани. Це історія про те, що ніщо не може завадити людям бути разом», — розповідає про хіт ADAM. 

Запрошуйте коханих і приходьте танцювати, співати від душі і насолоджуватися романтикою і надзвичайними піснями на концерті гурту ADAM 29 вересня о 18.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського.

Квитки на концерт купуйте на сайті afisha.vn.ua, а також у касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», Вінницькому планетарії, магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».



Переглядів: 113
Поширень: 0