Вінницька делегація взяла участь в конференції Bau auf Ukraine у Німеччині

Нещодавно, 25-26 вересня, у Штутгарті, Німеччина, відбулася Конференція Bau auf Ukraine «Комунальні послуги: Планування - Будівництво - Експлуатація», яка проходила в рамках міжнародної виставки Intergeo. До участі в заході були запрошені представники з Вінниці, Житомира та Чернівців. Залучення до таких важливих заходів є дуже значущим для нашої громади, оскільки це створює додаткові можливості для встановлення контактів з міжнародними партнерами та благодійними організаціями, які готові підтримати відновлення нашої країни, що зазнала втрат і руйнувань внаслідок війни з росією.

Про це інформує Вінницька міська рада. 

Делегація з Вінниці на чолі з заступником міського голови Ігорем Откидачем мала можливість презентувати проєкти відбудови, які знаходяться у фазі високої готовності до реалізації та які після імплементації матимуть значний вплив на безпекові, економічні та соціальні аспекти розвитку нашої громади.

Ігор Откидач розповів, що під час Конференції презентував публіці два інвестиційні напрями, пов’язані з реновацією технічної інфраструктури в контексті водопостачання та водовідведення, а також великий інфраструктурний проєкт «Вінницька Миля», присвячений розвитку сталої міської мобільності та покращення бізнес-клімату й створення нових умов для сталого функціонування суб’єктів господарювання.

Перед виступом він подякував міжнародній спільноті за допомогу та об’єднання зусиль навколо втілення важливих для нашої громади проєктів, зокрема і тих, реалізацію яких через війну довелося поставити на паузу.

«Поки Україна під прицілом ворога, в пріоритеті нашої роботи є безпека мешканців та посилення обороноздатності війська. Але водночас для нашої громади участь у цій Конференції корисна і потрібна в контексті повоєнного відновлення, оскільки новітні технології та підходи пришвидшують, оптимізують та покращують безліч процесів», – сказав Ігор Откидач.

Для делегацій з України організатори Конференції Bau auf Ukraine «Комунальні послуги: Планування - Будівництво - Експлуатація» передбачили зустрічі з десятьма провідними міжнародними компаніями, які сфокусовані на використанні новітніх технологічних рішень у сфері планування та реалізації інфраструктурних проєктів.



Переглядів: 104
Поширень: 0