У Гайсині хлопець сокирою і ножем до смерті побив вітчима та ледь не вбив матір

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що біля одного з приватних будинків на вулиці лежить чоловік у крові. У будинку, де стався злочин, поліцейські виявили ще одну постраждалу жінку з пораненнями.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Обидва потерпілі, віком 54 та 47 років, були госпіталізовані у важкому стані. Згодом чоловік помер, не приходячи до тями.

Поліція з'ясувала, що до злочину причетний син потерпілої. Під час побутового конфлікту з матір'ю та вітчимом він наніс їм тяжкі поранення, після чого втік. Зловмисника затримали протягом години на набережній Гайсина.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Гайсинської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у подвійному замаху на вбивство (ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Зважаючи на те, що через декілька днів вітчим від отриманих травм помер у лікарні, вирішується питання про зміну раніше повідомленої підозри.

Суд відправив зловмисника під варту на два місяці. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.



Переглядів: 116
Поширень: 0