Ці чоловічі кросівки будуть наймоднішими восени 2024 року

Всього десяток років тому чоловічі кросівки були символом спортивного образу і з'являлися тільки в повсякденних стилях. Сьогодні їх все частіше поєднують з елегантними елементами чоловічого гардеробу і носять не тільки в повсякденних випадках. Чому найбажанішим взуттям останнім часом є чоловічі кросівки Fila та інші брендові моделі? Модні чоловічі кросівки осені 2024 стануть незамінним елементом гардеробу кожного чоловіка. Які вибрати в цьому сезоні? Тренди допоможуть знайти ідеальну модель. Дивіться огляд наймодніших чоловічих кросівок, які незабаром заполонять вулиці.  

Модні чоловічі кросівки на осінь 2024 - тренди не залишають сумнівів

Чоловічі кросівки вже давно не призначені лише для спортзалу. Сьогодні ми носимо їх з джинсами, чінос і навіть з костюмом. Це не тільки найзручніше, але й найбільш універсальне взуття, яке забезпечує максимальний комфорт і водночас додає вашому стилю міської невимушеності. Не дивно, що в чоловічих трендах осені 2024 на перший план виходять моделі спортивного взуття.  

Які кросівки для чоловіків будуть модними в цьому сезоні? Від білих і чорних кросівок Adidas до скейтерських кросівок - ось наймодніші пропозиції, які будуть модними в найближчі місяці. Є з чого вибрати на Shopsy.  

Мінімалістичні чоловічі кросівки – хіт осені 2024

Мінімалістичні кросівки, які все ще недооцінені, набувають все більшого значення цього сезону. У моді будуть класичні чоловічі шкіряні моделі нейтральних кольорів, таких як чорний, коричневий, темно-синій або білий. Мало того, що вони ніколи не виходять з моди і їх легко можна носити кілька років, так вони чудово підійдуть до прямих джинсів, чінос або костюма.   

Білі чоловічі кросівки на осінь 2024 – це класика

Якщо говорити про модне чоловіче спортивне взуття на осінь, то білі кросівки – це класика. Вони повертаються до трендів як бумеранг - регулярно кожного сезону. Змінюються лише їхні наймодніші стилі. У найближчі місяці топові речі будуть переважно простими, економними за формою або в стилі ретро, ​​як-от Reebok Club C 85 або Nike Air Force. Незважаючи на те, що в моді немає нічого нового, білі кросівки стануть ковтком свіжості в чоловічому гардеробі. Їх можна вдало носити як з синіми джинсами, так і до напівофіційних стилів, наприклад, з чінос і спортивною курткою. 

Шукаєте легке спортивне взуття? Восени 2024 вибирайте кросівки для бігу

Модне чоловіче спортивне взуття осені 2024 відображає швидкий ритм життя великих мегаполісів. Вони створені для того, щоб швидко дістатися з точки А в точку Б, тому кросівки для бігу стали трендовими моделями, які можна носити щодня, незалежно від того, любите ви бігати підтюпцем або дивитеся спорт тільки по телевізору. 

Таке взуття забезпечить 100% комфорт носіння завдяки малій вазі та матеріалам, з яких воно виготовлене. Виберіть модель із сітчастими вставками для належної вентиляції. Амортизація забезпечується підошвою з поролоном або повітряною подушкою, розташованою безпосередньо під каблуком. Завдяки таким рішенням цей вид чоловічого спортивного взуття ефектно поєднує в собі максимальний комфорт і унікальний стиль. Пари чудово поєднуються з сучасним, міським стилем: з широкими джинсами, худі або зручними спортивними костюмами. 

Замшеві кросівки для чоловіків – хіт осені 2024

Незважаючи на те, що вони менш практичні, ніж шкіряні, замшеве чоловіче спортивне взуття стане абсолютним хітом. Багато в чому заслуга Ральфа Лорена, який пропонує модні в цьому сезоні замшеві кросівки і кеди бежевих і коричневих відтінків.  

Також увагу привертає модне чоловіче спортивне взуття Adidas Gazelle, яке стане ідеальним доповненням до повсякденного стилю. Особливою популярністю користуються моделі яскравих, енергійних кольорів, які додадуть характеру найпростішому одягу та дозволять створити невимушений образ. 

Скейтерські кросівки і кеди - модне чоловіче спортивне взуття на осінь 2024

Не тільки Vans. Такі люксові бренди, як Louis Vuitton і Kenzo, пропонують свої чоловічі кросівки в скейтерському стилі. У моду повертаються кросівки в каліфорнійському стилі 1990-х років: на повністю плоскій підошві, з тонким силуетом і часто з верхом, прикрашеним модним візерунком, наприклад, в шах. Таке модне чоловіче спортивне взуття ідеально підійде не тільки для катання на скейтборді, але і для повсякденного використання. Спробуйте поєднувати їх з джинсами прямого крою або, як контраст, з класичним костюмом.  

Кросівки в стилі ретро залишаються в тренді

Nike Air Jordan, New Balance 550 і Adidas Samba — лише деякі з багатьох чоловічих спортивних моделей у стилі ретро, ​​які будуть домінувати в трендах найближчих місяців. У них є те «щось», завдяки чому стиль набуває модного відтінку незалежно від того, з чим ми їх поєднуємо.  

Культове чоловіче спортивне взуття Nike, New Balance, Adidas і Puma в цьому сезоні краще носити з широкими джинсами, сорочками в клітинку або бежевим тренчем. Справа для любителів вінтажного стилю.  


Переглядів: 62
Поширень: 0