Маленькі вінничани привітали українських воїнів з Днем Захисників та Захисниць і вручили їм подарунки

Напередодні Дня Захисників і Захисниць України вінницькі учні, учасники дитячого волонтерського центру «VinPatriot», підготували та вручили українським оборонцям, які відновлюють своє здоров’я у Вінниці, символічні сюрпризи з листівками і смаколиками.

Загалом діти відвідали 4 шпиталі, поспілкувались і подякували воїнам.

«Мене вразила мужність і витривалість наших воїнів. За честь було поспілкуватися з ними наживо. Для мене вони справжні супергерої», – ділиться юна волонтерка Ксенія.

Оборонці дякували дітям за свідому позицію та зізнались, наскільки важлива для них підтримка з тилу. Адже саме так вони можуть усвідомити, що їхні щоденні подвиги на фронті шануються і помітні суспільству.

«Ми можемо пишатися нашими учнями, які так самовіддано підійшли до справи вдячності тим, хто втратив своє здоров’я, захищаючи нас. Вони усвідомлюють, як важливо цінувати тих, хто будь-якою ціною виборює свободу і незалежність України, нашу Перемогу», – зазначає директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Пакунки готували учні майже всіх загальноосвітніх шкіл громади разом з батьками і педагогами, провівши напередодні благодійні акції, щоб зібрати кошти на закупівлю необхідного.

Таку акцію «VinPatriot» проводить вдруге. Минулого разу ініціативу втілили на Великдень, вручивши Захисникам і Захисницям 550 пасхальних пакунків.

Незабаром окремий гуманітарний вантаж із батончиками, сухофруктами й горіхами буде відправлено у ще один заклад охорони здоров'я.

Джерело: ВМР



Переглядів: 93
Поширень: 0