У Вінниці організували більярдний турнір для ветеранів

Напередодні Дня захисників та захисниць України у Вінниці відбулася захоплююча дружня гра в більярд для військових та ветеранів. 

Організували захід департамент соціальної політики та відділ молодіжної політики Вінницької міської ради спільно з ГО «ТaтоHub.Вінниця».

До гри доєдналося понад тридцять учасників, щоб позмагатися та провести час у дружній атмосфері.

Директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова підкреслила важливість таких ініціатив, які сприяють соціалізації військових та їх інтеграції у відносно мирне життя.

Учасники грали в більярд й проявили неабияку майстерність та азарт, що дозволило створити напружену, але приємну атмосферу. Хтось вперше взяв до рук кий, а інші доволі майстерно вправлялись та забивали кулі.

«Зазвичай подібні заходи ми організовуємо для молоді, але взяли за традицію проводити заходи й для ветеранів, щоб усі мали змогу опанувати цей вид спорту та відволіктись. Надалі плануємо продовження таких зустрічей, щоб заохочувати активність і зміцнювати зв’язки між військовими та цивільними»,– додала начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Джерело: ВМР



Переглядів: 93
Поширень: 0