Чоловік був у стані сп’яніння та без прав: у Вінниці патрульні зупинили небезпечного водія

Вчора ввечері на вулиці Зодчих патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2106, за кермом якого був 42-річний чоловік із явними ознаками сп’яніння: запах алкоголю з рота, порушення мовлення та поведінка, що не відповідала ситуації.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Вінницької області.

Водію запропонували пройти огляд на спеціальному приладі Драгер. Результати показали, що в його крові на момент зупинки містилося 2,67 проміле алкоголю, що в 13 разів перевищує допустиму норму.

Також було з’ясовано, що цей чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за керування в стані сп’яніння та позбавлений прав на керування.

На водія автомобіля ВАЗ 2106 склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп'яніння вчинене особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Рух без ближнього світла фар у темну пору доби) КУпАП.



Переглядів: 108
Поширень: 0