Сергій Моргунов нагородив 129 вінницьких вчителів з нагоди професійного свята

З нагоди Дня працівників освіти Вінницький міський голова Сергій Моргунов нагородив 129 педагогічних працівників закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти Вінницької громади.

Вони з перших днів війни активно долучаються до волонтерської діяльності, роблять свій внесок у наближення Перемоги України, й продовжують навчати дітей.

Перед початком заходу учасники зустрічі вшанували хвилиною мовчання всіх тих, чиє життя забрала російська федерація.

Як зазначив Сергій Моргунов, на жаль, війна торкнулась всіх: і вчителів, і учнів, і їхніх родин. Отож, сьогодні перед вчителями та педагогічними колективами постала непроста місія, бути не тільки другом та вчителем, а й психологом.

«Важливо, що ви – це сила і стійкість громади. Приклади і результати вашого навчання та виховання сьогодні ми бачимо на передовій – ваші колишні учні оберігають наші кордони на Півдні та Сході країни. Дякую вам за патріотизм, віддану працю та небайдужість», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Як розповіла директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, таке відзначення педагогів є традиційним, і саме освітні колективи самостійно обирають представника закладу, хто активно проявив себе у минулому навчальному році.

«Цього разу відзначили 129 освітян, і це ті люди, які щоденно працюють, аби наші діти пішли в життя, як свідоме та освічене покоління», – підсумувала вона.

Джерело: ВМР



Переглядів: 158
Поширень: 0