На Вінниччині горіла аптека та приватний будинок: скільки пожеж сталось за добу

За минулу добу рятувальники Вінницької області 20 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Зокрема, 15 із них відбулися на відкритих територіях, де горіла суха рослинність у Хмільницькому, Вінницькому та Гайсинському районах на площі понад 9 га.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

В місті Іллінці через необережне поводження з вогнем власника на території приватного домоволодіння згоріло 5 центнерів соломи. Також у смт Брацлав через коротке замикання електромережі сталася пожежа в аптеці, яка знищила електроприлади та пошкодила внутрішнє оздоблення стін на площі 4 кв.м.

В селі Андрушівка Погребищенської громади пожежу в приватному будинку ліквідували на площі 30 кв.м. У селах Подорожня Хмільницького району та Четвертинівка Ольгопільської громади, ймовірно, через необережність невстановлених осіб зайнялися сіновал та господарча будівля на площах 24 та 30 кв.м.

Рятувальники вкотре закликають вінничан дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті та на відкритих територіях. Не ігноруйте застереження ДСНС, при виникненні пожежі телефонуйте за номером “101”.



Переглядів: 246
Поширень: 0