День бурхливої енергії та потенціалу: місячний календар і гороскоп на 5 жовтня

Місячний календар. 3-й місячний день

Символ дня — леопард. І подібно до цієї тварини, організм людини наповнений енергією і потенціалом, як леопард, який готується зробити швидкий потужний стрибок.

Енергії, яка цього дня так і вирує в організмі, обов’язково потрібно дати вихід, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Потрібно обов’язково контролювати їх, не даючи розвитися, або трансформувати в позитивні. Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від дурних звичок, якщо ви їх усвідомили і якщо вони вам заважають.

Як правило, цей день удалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що вони згодом зможуть по праву пити шампанське. День, коли несподіванки й критичні події сиплються як з рога достатку.

Гарно в 3-й місячний день зайнятись спортом – для душі й тіла. Cтрижка волосся в цей день може призвести до заподіяння шкоди організму й може притягнути вас до розтрати.

Гороскоп на 5 жовтня

Овен

Не варто неадекватно реагувати на можливі сьогодні випади недоброзичливців – уникнути їх однаково не вдасться, тому потрібно зберігати спокій і берегти нерви.

Телець

Намагайтеся не ображати людей у своєму оточенні – як близьких, так і малознайомих: конфліктна ситуація, яка виникне через це, затягнеться надовго – її буде складно вирішити, щоб усіх задовольнити.

Близнята

Не варто ігнорувати сон, який ви побачите цієї ночі, навіть якщо його сюжет здасться вам незначним: найімовірніше, його символи несуть підказку щодо того, як вирішити важливе для вас питання.

Рак

Пережиті вами останнім часом стреси цілком можуть призвести до емоційного зриву, який можна не лише передбачити, а й запобігти йому – допомогти з цим зможуть позитивні емоції.

Лев

Велика ймовірність почути від свого оточення критичні зауваження, які для представників вашого знака – серйозний удар по самолюбству: не беріть близько до серця – реальності вони не стосуються.

Діва

Сумних думок, які можуть зіпсувати вам настрій, можна позбутися, зайнявшись своєю улюбленою справою – прибиранням: наведіть лад у шафах, віддавши непотрібні речі на благодійність.

Терези

День, коли – незважаючи на вихідний – не варто займатися домашніми справами: через те, що все валитиметься з рук, ви лише збільшите наявний безлад – краще присвятіть день відпочинку.

Скорпіон

Намагайтеся приділити час своїм родичам – особливо тим, хто старший за вас за віком: їх – і ваш – душевний спокій, який усі зрештою знайдуть, вартий того, щоб провести вихідний день саме так.

Стрілець

Плануючи сьогоднішній день, на перше місце потрібно поставити те, що принести вам максимальну кількість задоволення – бажано, наприклад, згадати про читання, тим більше, що у вас накопичилося багато новинок.

Козоріг

З рідними людьми сьогодні краще не спілкуватися, вигадавши для цього поважну причину, інакше звичайна розмова перетвориться на конфлікт, з якого доволі складно буде знайти вихід.

Водолій

Питання, на яке ви доволі довго не можете знайти відповідь, бажано поставити підсвідомості перед сном: вона точно знає, як треба вчинити, і охоче поділиться з вами своїми міркуваннями – у сновидіннях.

Риби

Нинішній вихідний день сприятливий для складання перспективних професійних планів: саме сьогодні вам вдасться безпомилково визначити найважливіші пункти, які необхідно втілити в життя.



Переглядів: 225
Поширень: 0