День територіальної оборони: красиві привітання у прозі, віршах та картинках

Сьогодні, 6 жовтня, в Україні відзначають День територіальної оброни. Зараз, як ніколи, важливо привітати мужніх захисників та захисниць, які боронять рідну країну від агресора.

Привітання з Днем територіальної оброни в прозі

Вітаємо з Днем територіальної оборони України! Ви – ті, хто першими стають на захист Батьківщини, хто готовий оберігати рідну землю від будь-якої небезпеки. Ваша відданість, сміливість і незламність є гордістю для всіх нас. Нехай ваше серце палає любов’ю до України, а в душі панує спокій, знаючи, що ваші зусилля – це надійний щит для всіх громадян.

***

Зі святом, мужні захисники територіальної оборони! Ваша справа – це не лише служба, це величезна відповідальність за мир, безпеку і свободу на рідній землі. Ваш щоденний подвиг – приклад справжньої відваги та патріотизму. Нехай кожен ваш день буде наповнений підтримкою, а ваша боротьба завжди закінчується перемогою. Дякуємо за вашу сміливість і невтомну працю!

***

Зі святом всіх, хто тримає мирне небо над Україною! День територіальної оборони – це день людей, які обрали шлях захисників та патріотів. Ваш дух і воля – незламні, ваші дії – відважні. Ми пишаємося вами! Нехай на вашому шляху буде якомога менше труднощів, а кожен день приносить нові досягнення та зміцнення нашої безпеки.

***

З Днем територіальної оборони! Нехай цей день стане ще однією нагодою подякувати вам за вашу службу, мужність і відданість. Ви – наша оборона і надія на світле майбутнє України. Бажаємо вам завжди бути сильними, незламними та впевненими у своїй місії. Нехай перемога завжди буде на вашому боці, а мир запанує на нашій землі.

***

З Днем територіальної оборони, наші відважні захисники! Ви – люди, які завжди готові встати на захист рідної землі, які не бояться труднощів і небезпек. Ваша сміливість і рішучість допомагають нашій країні залишатися вільною та незалежною. Бажаємо вам незламної віри, здоров’я, підтримки близьких і довгоочікуваного миру на нашій землі. Ви – наша гордість!

Привітання з Днем територіальної оброни в віршах

Україна — могутня країна,
Та потрібна і їй охорона,
Щоби мова цвіла солов’їна,
Щоби горя не знали до скону.
Мужні, сильні, ми дякуєм вам
За безхмарнеє небо над нами.
Ми бажаєм, щоб сизим рокам
Прибігати до вас лиш з зорями.
Хай сміються ясні небеса,
Хай все буде, як ви би хотіли.
Довге буде життя, як коса,
Що раніше дівчата носили.

***

Ви надія наша і опора,
Гідність волелюбних козаків.
Пращурів висока непокора
У серцях сміливих вояків!
Дух козацький вірний і звитяжний
Додавав вам сили і відваги.
Воїни і лицарі ви справжні,
Вам вклонились синьочолі стяги!

***

Тероборона, слава вам навіки,
Ви – опора в наші дні тяжкі.
Вас шанують всі без винятку: дорослі і діти,
Ви приклад для всіх – надійні й міцні.

Хай доля приносить лиш перемоги,
Сили і здоров'я на шляхах усіх.
Мир вам у серцях, хай зникнуть тривоги,
Герої ви, справжні, у часах лихих!

Джерело: amazingukraine, maximum.fm.



Переглядів: 230
Поширень: 0