Як доглядати за бородою: поради та секрети для стильного вигляду

РЕКЛАМА

Сьогодні все більше чоловіків відмовляються від ідеально вибритого обличчя та експериментують з носінням вус, бороди та борідки. Як отримати красиву та доглянуту бороду розповідаємо далі у матеріалі.

Волосся на підборідді та вилицях має більш жорстку структуру, аніж волосся на голові. Щоб отримати доглянуті та зволожені волоски, слід використовувати додатковий догляд. Одним з найбільш популярних та ефективних засобів для досягнення цієї мети сьогодні є олія для бороди. Цей продукт допоможе полегшити укладання волосків, сприятиме їх м’якості та здоровому вигляду.

Основиними перевагами використання олії є:

  • Зволоження волосся та його зовнішній вигляд: склад олій насичений вітамінами, мінералами та натуральними екстрактами, що позитивно впливає на здоров’я волосків. Внаслідок цього пришвидшується їх ріст та покращується їх загальний стан. В результаті борода буде більш пишною, об’ємною та доглянутою.
  • Полегшення укладання бороди: олії допомагають зробити волосся більш слухняним та м’яким, що суттєво полегшує процес укладання. Крім того, вони надають волоскам здорового блиску та шовковитості.
  • Догляд за шкірою обличчя: насичені поживними речовинами, олії додатково зволожують також і шкіру обличчя під волоссям. Завдяки цьому підвищується її еластичність та пружність, а ризики появи появи лупи та сверблячки суттєво знижуються.

Поради використання олії для бороди

Як і будь-який засіб, олії варто використовувати правильно. Слід наносити їх після вмивання чи прийняття душу, коли пори шкіри відкриті. Так як олії насичені вітамінами та поживними речовинами, то саме у такий спосіб можна досягти найкращого ефекту.

Коли використовувати

Заборони на використання немає. Олією можна користуватись щодня або через день, проте варто враховувати рекомендації виробника.

Як наносити олію

Важливо також врахувати, що з засобом потрібно не переборщити, щоб не отримати надмірну жирність волосків. Для ідеального ефекту потрібно:

  1. Злегка підсушити волосся феном або рушником (залежить від розміру та густоти бороди), але не повністю.
  2. Взяти кілька крапель олії та розтерти її у руках, щоб “розігріти”.
  3. Наносити на бороду, рухаючись знизу догори.
  4. Після нанесення, за потреби, можна скористатись спеціальною щіткою.

Де придбати олію для бороди

Асортимент магазину Forbarber налічує велику кількість брендових засобів. В каталозі можна обрати олії на будь-який смак та бюджет, при цьому не хвилюватись за якість. В описі кожного засобу міститься докладна інформація про склад та особливості застосування, що значно допоможе не помилитись з вибором. Доставка здійснюється по всій Україні, а професійні менеджери допоможуть вирішити будь-яке питання.



Переглядів: 82
Поширень: 0