Вінницька поліцейська Юлія Максименко стала чемпіонкою Європи з рукопашного бою

У нідерландському місті Альмере відбулися змагання з рукопашного бою IBF European Open Championship 2024, в яких взяли участь понад 200 спортсменів із Німеччини, Бельгії, Нідерландів, України, Польщі, Угорщини, Узбекистану, Казахстану, Чехії, Данії, Франції, Великої Британії, Швейцарії та Туреччини.

Учасницею української збірної виступила слідча з Вінниці Юлія Максименко. На її рахунку десятки перемог й призові місця в європейських та світових чемпіонатах.

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

25-річна поліцейська вже три роки працює в слідчому підрозділі у відділі розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості, і їй вдається бути успішною як на роботі, так і в силовому виді спорту, в якому дівчина ще з 12 років.

На змаганнях в Нідерландах вона вкотре продемонструвала свою майстерність та прагнення до перемоги, здобуваючи нагороди на всіх етапах. В особистих поєдинках Юлія посіла перше місце, і в командних, за кубок Європи у складі жіночої збірної України, – також здобула першість.

«Спортсмени, котрі виступають під синьо-жовтим прапором, продовжують перемагати та показувати високі результати на міжнародній арені, завдяки чому український гімн все частіше звучить у різних куточках світу. Це є великим елементом мотивації для українців і невід’ємною частиною гордості нашої Батьківщини, частиною нашої загальної великої Перемоги. Це очевидний стимул для мене особисто продовжувати підкорювати нові вершини», – розповідає слідча.

З 2017 року Юлія Максименко є членкинею збірної команди України з рукопашного бою, майстринею спорту України, бронзовою призеркою всесвітніх ігор, а цьогоріч вона ще й виграла чемпіонат України та кубок України.



Переглядів: 115
Поширень: 0