У Вінниці майже завершили підготовку до опалювального сезону: подробиці

У Вінниці теплопостачальні підприємства повністю готові до початку опалювального сезону: котельні, теплові пункти та генератори підготовлені до роботи. Водночас роботи з підготовки внутрішньобудинкових мереж, за які відповідають ОСББ та управляючі компанії, ще тривають.

Про це інформує Вінницька міська рада.

Станом на 7 жовтня 91% внутрішньобудинкових систем опалення у багатоквартирних будинках заповнені водою. У будинках ОСББ цей показник нижчий — по КП ВМР “Вінницяміськтеплоенерго” 87%, а по КП “Вінницяоблтеплоенерго” — 83%.

Як зазначив заступник директора департаменту міського господарства міськради Олександр Зімбовський під час апаратної наради, яку провів міський голова Сергій Моргунов, рівень заповненості внутрішньобудинкових мереж у будинках ОСББ залишається нижчим, ніж у будинках під управлінням інших компаній.

“Прошу голів правлінь ОСББ пришвидшити виконання заходів по підготовці внутрішньобудинкових систем, так як це дозволить виявити слабкі сторони системи опалення до початку опалювального сезону, а відтак - запобігти поривам мереж в опалювальний період”, - додає Олександр Зімбовський.

Нагадуємо, що всі заплановані заходи мають бути завершені в найкоротші терміни - до початку опалювального сезону. Рекомендуємо мешканцям уточнити у своїх управителів стан підготовки до зими, адже, згідно з нормативами, опалювальний сезон розпочинається, коли середньодобова температура, протягом трьох днів, не перевищує 8 градусів тепла.



Переглядів: 188
Поширень: 0