Автомобіль, 255 FPV-дронів та зарядна станція: чергова передача Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу для військових

Відбулась ще одна передача для військових в межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Співзасновник МКГШ Сергій Моргунов передав автомобіль, 255 FPV-дронів та зарядну станцію захисникам зі спецпідрозділу ГУР МО «Артан» та захисникам із 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Цим військовослужбовцям допомога надається далеко не вперше. Допомога ЗСУ — незмінний пріоритет у роботі Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу з перших днів його існування. Тому такі передачі відбуваються постійно, а список частин, які отримують підтримку, лише збільшується.

«Від імені нашого підрозділу дякуємо міському голові Сергію Моргунову та всій команді за постійну підтримку. Дуже приємно, що з першого дня повномасштабної війни допомога для нашого підрозділу є постійною. Допомога дронами, автомобілями — всім повністю, на що у нас є потреба», — висловив подяку захисник від імені усього «Артану».

Хлопці кажуть, що будь-яка підтримка та допомога для них є надзвичайно важливою. Адже кожна така передача — це підсилення їхніх бойових спроможностей, особливо коли мова йде про дрони.

«На лінії фронту, звісно, бойові дрони є необхідністю. Саме ними ми можемо нищити ворога, його живу силу, техніку, артилерійські системи. Ще з минулої партії, яку ви нам передавали, нещодавно було знищено ворожу техніку», — пояснив військовослужбовець «Артану».

Нагадаємо, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі силам оборони України. Очолює штаб Володимир Гройсман.



Переглядів: 147
Поширень: 0