У Вінниці сьогодні прощаються з мужнім воїном Чарним Романом

Вінничанин приєднався до захисту України восени 2014 року, вступивши до добровольчого батальйону патрульної міліції «Азов» МВС. Тоді мав кілька ротацій на передову, брав участь в обороні Маріуполя. Згодом продовжив службу в батальйоні поліції «Миротворець» – воєнізованому підрозділі особливого призначення. На початку повномасштабного вторгнення разом із побратимами захищав Київщину, а пізніше виконував бойові завдання на Донеччині та Луганщині. На жаль, напружені бойові будні підірвали його здоров’я. Він довго боровся за життя, але 9 жовтня його серце не витримало і зупинилося.

Про це інформує Вінницька міська рада.

«Роман був багатогранною особистістю. В університетські роки захоплювався грою на гітарі, був учасником студентського гурту та навіть писав музику для його композицій, – розповідає батько Небесного Воїна Микола. – Він мав багато планів на життя, хотів бачити як підростають його двійко діточок, брати участь у їх вихованні… Але як справжній чоловік не міг спокійно спостерігати за тим як вороги намагаються пошматувати рідну Україну…»

Церемонія прощання розпочнеться о 13:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. А о 14:00 вклонитися воїну вінничани зможуть біля його будинку за адресою: 3-й пров. Чумацький, 8.

Чин поховання відбудеться о 15:00 на кладовищі у Вінницьких Хуторах.

Вічна пам'ять і шана оборонцям, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів!


Переглядів: 213
Поширень: 0