Оборонні пакети і ППО: підсумки візитів Зеленського до чотирьох столиць Європи

Президент України Володимир Зеленський здійснив європейське турне, в результаті якого Україна отримала нові оборонні пакети.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Зеленського.

"Оборонні пакети для захисту, ППО, інвестиції у виробництво дронів та іншої зброї в Україні - це все результати візиту в Лондон, Париж, Рим і Берлін", - пояснив президент.

Зеленський також поділився деталями українського плану перемоги з європейськими партнерами та підкреслив, що спільною метою є наближення справедливого миру для України та всієї Європи.

"Тепер будемо працювати на рівні команд, щоб зробити наші кроки на фронті та в дипломатії максимально сильними. Наше спільне завдання - наблизити справедливий мир для України й всієї Європи", - наголосив глава держави.

Варто зазначити, що план перемоги, розроблений Україною, передбачає низку кроків від держав-партнерів для зміцнення позицій Києва на майбутніх переговорах з росією, зокрема на Саміті миру. Раніше цей план був представлений президенту США Джо Байдену та кандидатам на пост президента США Камалі Гарріс і Дональду Трампу.



Переглядів: 139
Поширень: 0